Maak kennis met Kat en Co

Kat & Co is een modern familiebedrijf met een traditie in het produceren van hoge kwaliteit kleur en finishing producten voor o.a. (houten) meubels,  vloeren, projekt en interieurbouw voor Nederlands en buitenlandse producenten. Het bedrijf is in 1870 opgericht door Gerrit Kat in Amsterdam. Toen veel klanten besloten om hun productie te verplaatsen naar oost Europa en Azië, is de basis voor de export gelegd.; elk land met zijn eigen culturele en technische uitdagingen.

Wat wij doen

Kat & Co produceert op maat gemaakte kleur en finishing systemen voor meubels. Creativiteit, persoonlijke aandacht, begeleiding en service verzekeren een product dat, qua kwaliteit en design, in de top van de meubelmarkt thuishoort en voldoet aan alle moderne eisen. Kat & Co reageert snel en adequaat op nieuwe verzoeken. Daarnaast staat de onderzoeksafdeling en het technisch personeel klaar om te helpen. Alle op water gebaseerde producten zijn samengesteld volgens de laatste Europese richtlijnen en regelgeving.

Onze Klanten

Kat & Co levert producten aan meubelfabrieken is west Europa, oost Europa en Azië. Bovendien word er ook geleverd aan bedrijven die meubels importeren of semi produceren die hun productie uitbesteden naar andere landen maar hun producten een consistent uiterlijk willen geven van de hoogste kwaliteit.

Kat & Co is trots dat veel klanten ons al tientallen jaren trouw zijn.

Eco-vriendelijke productie

Alle producten zijn ontwikkeld om zoveel mogelijke natuurlijke, hernieuwbare en niet-schadelijke ingrediënten te gebruiken als mogelijk. Waar mogelijk worden producten gemaakt op waterbasis en de gebruikte oplosmiddelen zijn de minst schadelijke verkrijgbaar. Uiteraard zijn hoge kwaliteit en maatwerk de belangrijkste onderdelen. Op deze manier bieden we de beste producten aan met oog voor het milieu en op maat gemaakt.

© 2024 Kat en Co | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Studio Juno & Sieronline